HEM ︎ HÖR AV DIG ︎ OM PROJEKTET ︎ INTEGRITET

︎

Ett hastigt möte i ett gathörn, en sorg, en händelse som förändrade ditt liv, vad du tänker på när du går på stan, promenaden du går varje söndag, första mötet med ditt livs kärlek, dit du går för att få vara ifred, jobbet du aldrig fick, en hemlig plats, ett vägval, ett minne, ett pirr, en tanke, en dröm. Eller något helt annat.


Scenkonstnären Anna Haglund söker efter personliga berättelser kopplade till olika platser i centrala Uppsala till sitt nya verk "Uppsala - in loving memory".  HAR DU NÅGOT ATT BERÄTTA?︎Anna Haglund
Ateljéföreningen Hospitalet
Ulleråkersvägen 40A
756 43 Uppsala


073-399 62 33

(röstbrevlåda)

uppsalainlovingmemory@gmail.comGlöm inte att beskriva platsen med till exempel adress eller koordinater.
Du kan också skicka med en bild. 

Alla berättare och berättelser kommer att anonymiseras i det färdiga verket.Insamlingen avslutades den 15 februari 2021. 
Det går att skicka in berättelser ändå och de kan fortfarande komma att användas i verket.
︎

︎ OM PROJEKTET

"Uppsala – in loving memory" ska bli en deltagarbaserad vandringsföreställning som mellanmänskligt, politiskt och konstnärligt undersöker staden, människorna och relationen däremellan. Föreställningen bygger på Uppsalabors berättelser om sin stad och vill visa på hur vi befolkar varandras liv utan att veta om det. Beräknad premiär hösten 2021.


OM ANNA ︎

Anna Haglund är verksam som scenkonstnär och kompositör och bor i Uppsala. Hon arbetar främst med scenkonst och har arbetat på bl.a. Dramaten, Radioteatern, Uppsala stadsteater, Örebro Teater, Malmö Stadsteater och med Johanssons pelargoner och dans. Hon arbetar också med film, ljudkonst, fri konst samt driver egna konst- och kulturprojekt. Mer information finns på www.annahaglund.se