︎

UPPLEV UPPSALA - IN LOVING MEMORY


Teknikstrul?

Eftersom verket använder GPS-teknik så samarbetar vi med satelliter ute i rymden. Även om dom oftast gör som vi vill så händer det att dom ibland inte riktigt träffar rätt. Skulle det uppstå problem under föreställningen, eller om den avbryts, kan du göra något av följande.

  • För att verket ska kunna använda sig av telefonens GPS behöver platstjänster vara påslaget för din webbläsare. När du går runt behöver du ha webbläsaren öppen och skärmen olåst. Kontrollera att det är det och försök igen.

  • Uppdatera sidan eller klicka på länken igen. Då startas vandringen om. Ifall du ändå inte hör någon berättelse kan du använda kartan och leta dig fram till närmsta blå område och fortsätta därifrån.

  • Leta rätt på en publikvärd. På premiären 11 september 2021 kommer det att finnas publikvärdar på Vaksala torg och i Skytteanska trädgården som kan hjälpa till.

  • Använda den lilla figuren längst ner till vänster. Det här gör att GPSen kopplas ur och är egentligen till för offline-lyssning. Använder du figuren kommer du alltid behöva flytta den mellan de blå områdena på kartan för att höra ljuden. Då funkar föreställningen sämre och det är en lösning som du kan ta till i nödfall. Eller om du vill lyssna hemifrån soffan. Om du använder figuren måste du lyssna färdigt på ljuden innan du flyttar den till ett nytt område. Annars blir det dubbla ljud.

Vid frågor, kontakta: uppsalainlovingmemory@gmail.com

UPPLEV UPPSALA - IN LOVING MEMORY

︎