︎

UPPLEV UPPSALA - IN LOVING MEMORY


Hej kära publik!

Vad roligt att du ska uppleva Uppsala - in loving memory! 

Uppsala - in loving memory är en hörlursvandring genom staden. För att uppleva verket använder du din egen mobil och egna hörlurar. Mobilen behöver ha tillgång till internet och GPS. 


För att verket ska kunna använda sig av telefonens GPS behöver platstjänster vara påslaget  för din webbläsare. När du går runt behöver du ha webbläsaren öppen och skärmen olåst.


Såhär gör du

Inför:

  • Se till att mobilen är laddad
  • Se till att platstjänster är påslagen för din webbläsare (instruktioner för iphone här, instruktioner för android här)
  • Stäng av inkommande samtal genom nattläge eller liknande
  • Ställ in så att mobilens skärm inte låser sig (på iphone: inställningar → visning och ljudstyrka → autolås, instruktioner för android här)


Föreställningsdags: 
Information

Du kommer att gå runt i staden med din telefon och dina hörlurar och lyssna på ljud som triggas med hjälp av GPS. Det kommer också finnas en röst som guidar dig och berättar var du ska gå. Du kan gå själv eller tillsammans med någon.


Föreställningen kan pågå i allt mellan 30 minuter till 2 timmar. Det bestämmer du. Du kan när som helst avsluta vandringen genom att ta av dig hörlurarna och stänga av webbläsaren. 

Eftersom du kommer att vara ute en stund kan det vara skönt med bra skor och kläder efter väder. Ta gärna med lite fika - till exempel en kaffetermos eller ett äpple - ifall du vill ta en liten paus under tiden.Tekniskt strul? Här finns lite hjälp. >>>︎